Afternoon tea

Første mulighet er lørdag 4. november kl. 14:00- velkommen!

Velkommen til en erkebritisk tradisjon i historiske omgivelser på Nermo

Velkommen til Afternoon Tea på Nermo Hotell. Måltidet oppstod da hertuginnen av Bedford følte seg småsulten mellom lunsj og middag tilbake på 1840- tallet. Hertuginnen var så fornøyd med måltidet at hun begynte å invitere sine venninner til dette nye, dekadente måltidet. Dagens variant av Afternoon Tea er en trivelig opplevelse sammen med familie og venner.

Vår Afternoon Tea er inspirert av sesong og tilgang på lokale råvarer. Vi kommer til å kjøre dette på faste lørdager med begrenset antall plasser fra kl. 14:00 – 16:00. (4 bord med maks 8 personer pr bord)

Datoer høsten 2023:

  • Lørdag 4. november 2023

Det er ingen Afternoon Tea i oktober eller desember, men det er alltid mulig å sende en forespørsel på andre dager, dersom dere er en gruppe.

Pris kr. 395,- pr person, tillegg for champagne eller andre bobler med og uten alkohol.

Vår Afternoon Tea inneholder bla Scones servert med Bonne Maman, appelsinmarmelade og lokalt bringebærsyltetøy fra naboen på Moe. 3 ulike finger sandwich, 3 ulike søte alternativ, sitronkake, Earl Grey panacotta, brownies og/eller terte. 3 ulike «Nermo spesialiteter» som makroner, kokoskake og Nermoknekk. Te etter eget ønske. Ta gjerne kontakt med oss om dere er en gruppe, så ser vi hva vi får til.

Du kan også nyte en ekstra god kopp med lokal te fra «Aukrust Gård og Urteri»- velg mellom «St. Sunniva», «Seter te» og «Peiskos te».

Bestilling til; booking@nermohotell.no eller tlf 61 27 55 80

Vi gleder oss til å se dere! Velkommen til en hyggelig lørdags ettermiddag på Nermo Hotell!