Alpint

Alpint

Hafjell alpinsenter er den snøsikre familiefavoritten som legger til rette for gode skiopplevelser, for alle nivåer – fra nybegynner til ekspert. Bare noen hundre meter sør for Nermo Hotell ligger et av Norges største og mest allsidige skianlegg. Ikke velg mellom familieferie og rå skikjøring, her finner du begge deler.

Nytt for årets sesong er Vidsynexpressen som åpner 9. desember. Dette er en 6-seters stolheis med både varme i setet, kuppel og erstatter den gamle stolheis 3. Heisen er 1 874 m lang, kan frakte 2 200 personer i timen og en kjøretid ved full hastighet på 5 minutter og 12 sekunder. Heisen ligger helt inntil Restaurant Vidsyn og vil bidra til å åpne opp indrefileten av skikjøring sør i anlegget.

19 skiheiser, inkludert gondolen, 50km løyper og uendelig mye moro venter på deg i de 864 høydemeterne fra fjell til dal.

Hafjells varemerke er lange løyper, god snø og mange soldager. Et stort snøanlegg som dekker mesteparten av hovedløypenettet gir snøsikkerhet fra sesongstart og en lang skisesong.

Se kart over løypene her >>