Familepakke på Nermo i sommer

Sommeropphold for 2 voksne og 2 barn, med grillbuffet en av kveldene

Sommeren på Nermo er helt spesielt. Hotellet er omgitt av grønne golfbaner, Hunderfossen Familepark lokker rett nedenfor oss, terrassen innbyr til fine sommerkvelder med grilling og badebassenget er både oppvarmet og åpent for våre gjester.

Nå har vi gjort det enda enklere for deg som gjest, vi har laget en familiepakke med «alt» du trenger for et vellykket opphold hos oss. Vår familiepakke for 2 voksne og 2 barn under 13 år inkludert i standard familierom i 2 netter, vår hjemmelagde frokostbuffe begge dager og en kveld (valgfri kveld) med vår berømte grillbuffet på terrassen med nydelig utsikt over Gudbrandsdalen, Fakkelmannen og ettermiddagssolen. Det er også mulig å oppgradere til enten juniorsuite eller til en av våre nydelige Drengestuer (perfekt for en familie på 4 med dør som kan lukkes inn til soverom).

Pris kr 5 490,- for 2 voksne og 2 barn (under 13 år) i våre romslige familierom, eller kr 6 190,- i en av våre juniorsuiter eller kr. 6 490 i en av våre Drengestuer (ligger inne på tunet, men litt bortenfor hotellbygningen)

Pakken inkluderer:

  • Overnatting i 2 netter fra 26/6 – 16/8-2023
  • Frokostbuffet basert på gode råvarer i 2 dager
  • Vår berømte grillbuffet for 2 voksne og 2 barn en av kveldene (valgfri kveld, oppgi hvilken ved bestilling)
  • Fri tilgang til hotellets sauna og treningsrom
  • Fri bruk av hotellets utendørs og oppvarmede svømmebasseng
Book her >>

Om du ikke ønsker å booke online eller ønsker å tilpasse oppholdet (en ekstra natt eller kun 1 barn), ring oss på tlf 61 27 55 80 eller sende en mail til; booking@nermohotell.no