Hva med julelunsj på Nermo?

Mange har spurt og vi har svart; ja- du kan spise julelunsj på Nermo Hotell, selv om dere ikke er en større gruppe! Vi åpner nå 3 datoer for julelunsj for individuelle gjester- velkommen!

Nermo er et godt sted å avslutte året og nyte den deilige førjulstiden! Vi har lang erfaring med å tilby god og hjemmelaget mat, og i år er det enda mer lokalmat på våre tallerkener inn mot julen! Førjul på Nermo Hotell er knitrende peiser og deilige dufter fra kjøkkenet. PS! Du visste vel at vi vant «Innlandets Matpris 2023»?

Pris kr. 525,- per person.

Vår hjemmelagde 2-retters julelunsj:

Hovedrett: Sprøstekt ribbe laget av utegangsgris fra Nermo sin seter, med hjemmelagde medisterkaker, medisterpølser, julesaus, rødkål, mandelpoteter fra Sve gård og rørte tyttebær.

Dessert: Riskrem servert med rørte bringebær fra Moe Gård ristede hasselnøtter og hvit sjokoladecrust

Vi tilbyr julelunsj for individuelle klokken 12:00 på følgende dager i desember:

  • Torsdag 5. desember
  • Torsdag 12. desember
  • Fredag 13. desember

Ring oss på tlf 61 27 55 80 eller send en mail til; booking@nermohotell.no om du ønsker å booke julelunsj. PS! Dersom ingen av datoene passer, fortvil ikke, du kan allikevel få en «smak av Nermo» til jul! Vår berømte julesylte, flisrøkt ørret og medisterkaker kommer for salg i månedsskiftet november/desember, mer informasjon kommer. Vi «byr også på» oppskriften av vår fantastiske julesaus om du vil prøve å lage den hjemme, oppskriften finner du her.