Velkommen til en historisk nyttårsaften

En helaften med bla en 4 retters nyttårsmeny

Nyttårsaften er en kveld med store forventninger, der familie og venner samles rundt det gode måltidet. Man oppsummerer oftest det gamle året på beste måte når man sitter rundt samme bord og deler et godt måltid. Vi har satt sammen en nyttårsmeny basert på lokale råvarer og ekte håndtverk. Kjøkkensjefen står for menyen og vertskapet for boblene ved midnatt. Vi ses til aperitiff klokken 19:00 og går til bords ca kl 19:30.

Aperitiff

Et glass med bobler

Forrett 1

Pannestekte kamskjell med blomkålkrem og spekeskinkepulver av vår egen fjellgris.

Forrett 2

Klar viltbuljong av elg fra vårt eget jaktlag, grillet margbein med grønnsaker brunoise.

Hovedrett

Periodestekt kalvfilet fra Nermo Gård med pastinakk puré, brokkolini, bakt delikatesseløk, confitert gourmet tomater, bordelaise saus og duchessepotet

Dessert

Sjokoladefondant med pasjonsfrukt is, bringebær fra Moe Gård, sjokolade curst og italiensk marengs.

Pris kr 1.150,- pr. person (barn 3-12 år 1/2 pris)

Vinpakke

Vi kommer til å hente frem noen spennende viner fra vår rikholdige vinkjeller som passer kveldens meny.

Vi har selvsagt også alkoholfritt alternativ.

Midnatt:

Med Hafjell sin beste utsikt fra terrassen kan du nyte vårt eget og andres fyrverkeri og vi spanderer bobler i glasset

Bordbestilling:

Ta kontakt med resepsjonen enten pr telefon 61 27 55 80 eller e-post booking@nermohotell.no

Ønsker du overnatting?

Dersom du ønsker å sovne i en deilig seng i et oppgradert dobbeltrom og tusle ned for å nyte en deilig nyttårsfrokost? Vi har laget en egen pakke som inkluderer ovennevnte nyttårsmeny og overnatting i oppgradert dobbeltrom inkludert frokost til kr. 2.095,- per person. Kontakt oss direkte for å booke dette.