Nyttårsaften

4 retters nyttårsmeny

Nyttårsaften er en kveld med store forventninger, der familie og venner samles rundt det gode måltidet. Vi har satt sammen en nyttårsmeny basert på lokale råvarer og ekte håndtverk. Kjøkkensjefen står for menyen og hotellverten for fyrverkeriet.

Nermorøkt ørret fra Heidal

med sylta grønne epler, rødbet chips, seterrømme og flatbrød.

Rosastekt andebryst fra Vestfold

med østerssopp, kantareller, bakt pastinakk, bacon bønner, potetpurè av søtpotet og mandel, madeira- og appelsinsjy.

Havrekjeks med blåskimmelost fra Selbu

med fiken og laurbærblad marmelade.

Nermos karamellpudding

med konfekt, smørbukk saus og appelsincrunch.

Pris kr 695,- pr. person

Vinpakke

Vi kommer til å hente frem noen spennende viner fra vår rikholdige vinkjeller som passer kveldens meny.

Vi har alkoholfritt alternativ.

Bordbestilling:

Ta kontakt med respesjonen enten pr telefon 61 27 55 80 eller e-post booking@nermohotell.no