Nyttårsaften

4 retters nyttårsmeny

Nyttårsaften er en kveld med store forventninger, der familie og venner samles rundt det gode måltidet. Vi har satt sammen en nyttårsmeny basert på lokale råvarer og ekte håndtverk. Kjøkkensjefen står for menyen og hotellverten for fyrverkeriet.

Varmrøkt ørretmousse

på rugbrød med syltede grønnsaker og pepperrotkrem.

Hummerbisque med grillede kamskjell

 

Rosastekt elg fra årets jakt

med rossetkål, bakte grønnsaker, solbærsaus, skogssoppstuing og hasselbackpotet.

Créme Brülée

med appelsin crunch og karamelliserte nøtter.

Pris kr 675,- pr. person

Vinpakke

Vi kommer til å hente frem noen spennende viner fra vår rikholdige vinkjeller som passer kveldens meny.

Vi har alkoholfritt alternativ.

Bordbestilling:

Ta kontakt med respesjonen enten pr telefon 61 27 55 80 eller e-post booking@nermohotell.no

2017 © Nermo Hotell AS