Hunderfossen

Sommer i Hafjell og Hunderfossen

I Lillehammer-regionen står de ekte, lekne, sporty og utfordrende aktivitetene i kø og du trenger ikke reise langt for å finne dem.

Lilleputthammer

Lilleputthammer Familiepark er «den lille byen med det store hjertet» ligger 2 minutter fra Nermo. Her kan barna kjøre tog, biler, båter, karusell, pariserhjul, berg- og dalbane eller suse ned i Ola´s froskehopp. De kan boltre seg i aktiviteter og i Barnas bokby kan de bli med på lesestund. Det spilles teater og show flere ganger daglig i den «lille» byen. Nærmeste nabo til Lilleputthammer er Hafjell Lekeland, et av Norges største innendørs lekeland. Her kan barna boltre seg fritt.

Link til Lilleputthammer >>

Jorekstad Fritidsbad

Jorekstad ligger 10 minutter med bil fra Nermo og har flere basseng både inne og ute. Utendørsbassenget er oppvarmet og har egen barnedel bygget som en strand. I den ene enden er det tre stupetårn på 1, 3 og 5 meter. Det er 3 sklier rundt bassenget. I barnedelen er det en liten sklie og ut i hovedbassenget er det en mindre familiesklie. Bak stupetårnene er det bygget en høyhastighetssklie med et kraftig fall på 8,5 meter.

Link til Jorekstad >>

Hafjell Bike Park

Hafjell Bike Park ligger 2 minutter fra Nermo og omtales som Europas beste. 14 velbygde løyper gir tilsammen 25km pur morro. Løypenettet er variert og passer både begynnere og proffer med løypemerking fra grønn til sort, akkurat som alpint. Fra toppen av Hafjell venter turen ned med en høydeforskjell på 830 meter. Hafjell Bike Park har stor «shop» med utleie av downhillsykler inkl. hjelm og beskyttelse.

Link til Hafjell Bike Park >>

Hunderfossen Bob- og akebane

Hunderfossen Bob- og akebane ligger 5 minutter unna Nermo. Drømmer barna dine om å bli med på en ekte bobtur og suse nedover en trasé hvor hastigheten kan komme opp i 100 km/t? Hjulbob er den mest populære aktiviteten blant de eldste barna. Du er garantert et aldri så lite adrenalin-kick.

Link til bob- og akebanen >>

Barnas Gård – Hunderfossen

Barnas Gård ligger 5 minutter unna Nermo. Del gode dyreopplevelser med familie og venner på en husmannsplass fra 1700-tallet. Her finner du 23 små og store dyreslag. Bli med og mat lammene, sprett rundt med geitene, kjenn den varme mulen til ponnyen eller snik dere inn på reven og lamaene. På Barnas Gård kan du også hoppe i høyet, leke eller utfordre deg selv i klatreløypa.

Link til Barnas Gård >>

Billetter til de fleste aktiviteter kan bestilles via vår online booking samtidig med bestilling av rom eller leilighet. Ta gjerne kontakt med oss på tlf 61 27 55 80 eller booking@nermohotell.no om du ønsker andre alternativer/aktiviteter eller personlig service.

2017 © Nermo Hotell AS