Winemakers Dinner

Fredag 28. oktober kl. 19.00

I 1975, på eiendommen Château de Villemajou, høstet Gérard Bertrand sine første druer sammen med sin far, og det ble begynnelsen på hans lidenskap for vin. Han er tredje generasjon vinmaker, etter sin bestefar Paule og far George. I dag eier Gérard Bertrand 17 ulike eiendommer, hovedsakelig i Languedoc-Roussillon. Med sitt iherdige arbeid og fokus på bærekraft og biodynamisk vindyrking har han blitt en foregangsperson i regionen og har fått flere utmerkelser for sitt engasjement for klima og bærekraft.

Vi får besøk av Vanessa Queyranne fra Gérard-Bertrand som tar oss med på en smaksreise med økologiske, biodynamiske og bærekraftige viner.

Morten, Anders og Matti her på kjøkkenet har satt sammen en 6-retters meny med det beste vi har tilgang på av råvarer for å matche vinene fra Gérard Bertrand.

kr 1 895,- pr person
Inkluderer 6-retters Chef-meny og vin.

Bestilling på: tlf. 61 27 55 80 eller booking@nermohotell.no

Meny

Nermos egen spekeskine av fjellgris serveres med hjemmerøkt laks og lantidsmodnet spekeskinke med pisket seterrømme
Vin – Papilou Sparkling Natural Rosé 2021

**
Hunder-ørret Nori med pisket rømme og wasabi
Vin – Côte des Roses Sauvignon Blanc 2021

**
Oksehalesuppe på grillet lårbein av storfe med grønnsaker brunoise.
Vin – Cigalus Blanc 2019

**
Rosastekt hjortefilet med rosekål bonnfemme, portvinssaus, søtpotetpuré, pomme hasselback potet fra Gillebo gård.
Vin – Cigalus Rouge 2021 og Ch. l’Hôspitalet Rouge 2019

**
Lokale oster fra Ystelyst på Nordre Berg i Auggedalen.
Vin – Orange Gold 2020

**
Vår egen “dessertplanke” med konfektkake tilsmakt Cognac,multeis, sjokoladecrust, bringebær fra Moe og italiensk marengs
Vin – Banyuls Vin Doux Naturel