Winemakers Dinner

Fredag 24. februar kl. 19.00

Eduardo Stark fra Montes Wines i Chile kommer til oss i uke 8. Montes produserer fantastiske viner og ble i 2022 kåret til verdens 3de beste vineri. De to visjonære vinmakerne Aurelio Montes og Douglas Murray startet Montes i 1987 med en drøm om å lage verdens beste viner. Fra en spe start med kun Cabernet Sauvignon og frem til i dag med 5 vingårder og viner av Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot, Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Syrah og Carmenère (Chiles nasjonaldrue)

Morten, Anders og Matti her på kjøkkenet har satt sammen en 6-retters meny med det beste vi har tilgang på av råvarer for å matche vinene fra Montes.

kr 2 050,- pr person
Inkluderer 6-retters Chef-meny, vin og petit four.

Bestilling på: tlf. 61 27 55 80 eller booking@nermohotell.no

Meny

Appetizer Vår egen spekeskinke av utegangs fjellgris. Skinka har modnet på stabburet i 2 år. Ost fra Ystelyst i Bødalen i Gausdal.

Vin – Montes Sparkling Angel

**

Ceviche med sitrusmarinert laks med chilli, mango, koriander og avokado

Vin – Montes Classic Sauvignon Blanc

**
Røkt reinsdyrflatbiff fra Bjorli Serveres med rabarbrasalat, pepperrotkrem tyttebærcoulis og pastinakkchips

Vin – Montes Alpha Syrah

**
Mojito granité

**
Flammegrillet entrecôte av urfe Serveres med aromasopp, aspargesbønner, gourmetløk, bearnaise og potetsylinder.

Vin – Montes Classic Cabernet Sauvignon

Vin – Montes Alpha M

**
Tingvoll “ostesymfoni” Som inkluderer Kraftkar (verdens beste ost), Vismann, Mild Mester og Edel Frue, nermoknekk og honning, limevinaigrette

Vin – Montes Limited Selection Pinot Noir