Winemakers Dinner

Fredag 8. oktober kl. 19.00

Vi er så heldige å få besøk av Henri-Claude Amadieu fra vinhuset Pierre Amadieu i Rhône. Pierre Amadieu var tidlig ute med å tenke miljø. Han brukte 1 200 sauer til å beite på vingården i lavsesonger, som ga naturlig gjødsel, grobunn og beskyttelse for vinrankene. Oliventrær og sypresser ble plantet for å ta vare på landskapet rundt vingårenDet er begrensede med plasser og meld dere på allerede i dag. Meny og viner blir publisert når arrangementer nærmer seg, men denne gangen står elgen i sentrum med tilhørende Gigondas Le Pas de l’Aigle i tillegg til mange andre smaker.

kr 1 895,- pr person
Inkluderer 7-retters Chef-meny, vin og petits four.

Bestilling på: tlf. 61 27 55 80 eller booking@nermohotell.no

Meny

Liten starter
**
Rosastekt lamme carrè med bladsalat, Jordskokkpurè.
**
Vilt consommè med skogsopp ravioli.
**
Lettbakt ørret fra Øyerfjellet med ørretrogn, byggryn, anisjuice og beure blanc.
**
Periodestekt elg fra Øyerfjellet med søtpotetpurè , brokkoli fra Gillebo, glasert regnbue gulrot, rødvinssaus tilsmakt Valhrona sjokolade og duchesse potet.
**
Oster fra Brimi sæterost og fjellgeit Valbjørg, plomme marmelade, hjemmelaget saltkjeks.
**
Lavendel Brûlè, bringebær fra Moe, karamellisert hvit sjokolade, marengs