Hunderfossen Eventyrpark

Hunderfossen Eventyrpark ligger kun 3 minutter med bil unna Nermo.

Parken er kjent som Hele Norges Eventyrpark og en av de mest besøkte og populære attraksjonene i Norge, med store og flotte attraksjoner både inne og ute.

Eventyrparken har mer enn 60 familieaktiviteter og serverdigheter, blant annet Eventyrskipet høyt til værs, Il Tempo Extra Gigante, Den Lille Prinsen i 4-D, Eventyrslottet osv.

Book overnatting her >>

Book billetter til Hunderfossen her >>

Eller send oss en mail i dag og vi setter sammen den riktige «Hunderfossen-pakken» for deg og din familie. booking@nermohotell.no

Årets nyhet i Hunderfossen:

Reodor Felgens Hyperakselerator

Felgen har nå kommet opp med en helt ny oppfinnelse for miljøvennlig fremstilling av et helt ekstraordinært og bærekraftig drivstoff. Trygt om bord i et svært spesielt kjøretøy, designet av selveste Reodor Felgen, blir dere tatt med på en ellevill reise sammen med Ludvig og Solan, fra toppen av Flåklypa. Her blir det nok av utfordringer underveis, fra turen starter forsiktig inne i Reodor Felgens verksted, til store overraskelser der Reodors helsprøe oppfinnelser kommer godt med. Dette er en helt spesiell kjøretur som vil begeistre både store og små og er for hele familien sammen. Makan til attraksjon finnes garantert ikke noe sted i verden. Høydekrav er 100cm.