Julebord på Nermo

Førjul på Nermo er knitrende peiser og deilige dufter fra kjøkkenet.

Det er lange og varme juletradisjoner på Nermo og vi ønsker velkommen til et pyntet hotell med hjemmelaget mat fra bunn til topp.

Julelunsj

Sprøstekt ribbe laget av utegangsgris fra Nermo seter, hjemmelagde medisterkaker, medisterpølser, julesaus, rødkål, mandelpoteter, rørte tyttebær, flatbrød og lefse. Til dessert serverer vi hjemmelaget riskrem med rørte bringebær fra Moe Gård, ristede hasselnøtter og hvit sjokolade crunch.

3-retters julemiddag

Rakørretkombo fra Haadem i Valdres bestående av lefserull og rakørret mousse på saltkjeks med smør, rødløk, egg, rømme og flatbrød

Hjemmelaget juletallerken med sprøstekt ribbe laget av utegangsgris fra Nermo seter, hjemmelaget medisterkaker og medisterpølser. Grønnkålmiks med stekte epler, mandelpotet og julesaus med smak av sennep og gløgg.

Multekrem med krumkake, friske bær og sjokolade crunch.

Juletapas

Juletapas med kjøkkensjefens utvalgte delikatesser.

3-rettes alternativ julemiddag

Pannestekt kamskjell fra Hitra med blomkålkrem og spekeskinkepulver.

Periodestekt hjortefilet med kantarellstuing, bakte rotfrukter, duchessepotet og rødvinsaus

Sjokoladefondant med hjemmelaget multeisparfait, stekt hvit sjokolade, friske bær og italiensk marengs.

Kontakt oss på tlf. 61 27 55 80 eller
send oss en mail på; booking@nermohotell.no