Lei ditt eget hotell

Har du noen gang tenkt på at det hadde vært fantastisk om du kjente alle gjestene på et hotell? Det å leie sitt eget hotell kan rett og slett være ideelt for både faglige og sosiale samlinger- du får en helt annen ro rundt samlingen når du vet at dine gjester er de eneste på hotellet. Du visste kanskje at det var mulig i forbindelse med bryllup, men noen ganger har man også behov for å jobbe uforstyrret med sin ledergruppe. På Nermo Hotell har dere muligheten til akkurat dette. Og forresten; når vi sier «lei ditt eget hotell», så mener vi akkurat det, hele hotellet, men fullt bemannet med vertskap, resepsjon, kjøkken, servering og renhold av rommene, samt oppfølging underveis. Prøv det historiske hotellet i Øyer, Nermo Hotell, neste gang- og da mener vi hele Nermo Hotell.

Biblioteket på Nermo Hotell
Send oss en forespørsel

  Overnatting på Nermo Hotell

  Overnatting

  Dere får tilgang til det historiske hotellets 31 unike hotellrom, og trenger du større kapasitet, har vi også 2 «Drengestuer» og en rekke leiligheter i umiddelbar nærhet. Dere får i tillegg tilgang til vår peisestue, vårt bibliotek, vårt styrerom, «Storstua» vår, baren og restauranten, i tillegg til badstue, vinkjeller, treningsrom og enda et møterom (Kjellerstuen), om det kan friste. Er dere flere deltakere kan dere også få disponere «Låven» med plass til over 100 personer i møte eller selskap. Som de eneste gjestene vet vi godt hvem dere er, og dere vet hvem vi er.

  Nermo Hotell finner du i Øyer/Hafjell, rett nord for Lillehammer, knapt 90 minutter nord for Oslo Lufthavn, eller 15 minutter fra Lillehammer.

  Om Nermo Hotell

  Nermo Hotell er et familiedrevet og historisk hotell i Øyer, og nabo til Hafjell og Lillehammer. Vi har 31 rom, 2 «Drengestuer» og 53 leiligheter og skiller oss ut ved personlig service, unike rom og mat laget fra bunnen. Det er stille på Nermo. Hotellet er derfor perfekt for grupper som trenger arbeidsro. Her kan dere jobbe usjenert og spise og sove godt. Nermo har mange møterom, en god vinkjeller og kanskje landets beste hotellsenger. Nermo Hotell er ikke som et kjedehotell hvor du glemmer hva hotellet het før du kom hjem fra samling, Nermo Hotell er et sted som du husker, og som du gjerne kommer tilbake til, igjen og igjen.

  Nermo Hotell
  Elgbiff på Nermo

  Mat

  Nermo Hotell er kjent for sitt gode kjøkken. Hele året serverer vi god, norsk hjemmelaget mat med stuttreiste råvarer. Våre elgkarbonader og husets eplekake er godt kjent, og vi serverer gjerne en flaske lokalbrygget øl til. Om sommeren er det grillsesong også på Nermo. Mat grillet i vår ”Smoker” pelletsgrill har helt unike aromatiske smaker.

  Aktiviteter

  Nermo Gård hadde store områder rundt hotellet, som har blant annet vært potet- og kornåker. I 2011 ble korn og poteter byttet ut med Hafjell Golfbane. Banen omgir hotellet med vakre omgivelser og en fantastisk utsikt. Nå kan i tillegg også gjestene prøve seg på Skandinavias eneste 18-hulls puttingbane – en populær aktivitet for mange, mellom konsentrerte møter og en kortreist middag. Vi har forresten også 2 vedfyrte badestamper og utendørs svømmebasseng som er åpent på sommeren, samt en stor terrasse med sol fra morgen til kveld. Nermo Hotell er i tillegg selvsagt Miljøfyrtårnsertifisert.

  Kontakt oss slik at vi kan planlegge deres opphold, sammen. Vi er helt sikre på at dere får en fantastisk opplevelse, og det er ikke sikkert at det er så dyrt som du tror heller!

  Nermo Hotell