PÅ NERMO HAR VI HATT FESTER OG FEIRINGER I SNART 150 ÅR

Nermo er et godt sted å ha feiringen. Vi har lang erfaring med bryllup, konfirmasjon, dåp og jubileum. Hotellet har flere festmenyer og vår kjøkkensjef hjelper med vinvalg og anbefalinger. Vi arrangere også ofte minnesamvær når noen er bisatt eller begravet. Vi har flere ulike selskapslokaler som kanskje passer ditt behov helt perfekt?

Selskap er noe vi har hatt mange av de siste årene, både små og store. Det er egentlig bare fantasien som setter grenser for hvilke feiringer som kan legges til oss, med eller uten overnatting. Send oss gjerne en forespørsel i skjemaet nedenfor, så kommer vi med forslag på både meny og selskapslokale som passer deg og din feiring.

Send oss en forespørsel:

  Dans og fest på Nermo Hotell
  Bryllupsfeiring

  Nermo Låven

  Store eller små selskap- vi har alternativene!

  Hotellets møte- og selskapslokaler spenner fra små intime stuer til storsalen på låven som rommer inntil 100 gjester. Hotellet har Gudbrandsdalen største terrasse på 110m2 med plass til 80 personer. Det er takmarkiser over hele terrassen og varmelamper til bruk på sene sommerkvelder.

  Storsalen på låven er på hele 550m2 der den innerste halvdelen er selve storsalen og den ytterste halvdelen er foajé og minglerom. I foajeen står det en del unikt utstyr og kjøretøy som er brukt opp gjennom hotellets historie, i tillegg til 2 mindre rom som passer til gavebord, «back-stage» eller avslapningsrom.

  PS! Er du ute etter å arrangere en firmafest med dine ansatte eller selskap for din familie og venner de seint vil glemme? Da kan dette være PRIKKEN OVER IEN

  Mat med fjellsmak

  VI VIL AT DU SKAL MERKE HVOR DU ER- HER LAGES MATEN FRA BUNNEN AV

  Nermo Hotell er kjent for sitt gode kjøkken. Hele året serverer vi god, norsk hjemmelaget mat med stuttreiste råvarer. Våre elgkarbonader og husets eplekake er godt kjent, og vi serverer gjerne en flaske lokalbrygget øl til. Vår kjøkkensjef setter veldig gjerne sammen gode forslag på egne selskapsmenyer, basert på gode og kortreiste råvarer, vi har også en egen vinkjeller med gode alternativ til glasset. KONTAKT OSS FOR FORSLAG

  Om sommeren er det grillsesong også på Nermo. Mat grillet i vår ”Smoker” pelletsgrill har helt unike aromatiske smaker.

  Hotelldirektøren skjærer skinke på Nermo Hotell