Gavekort

Noen du vil sette litt ekstra pris på? Kjøp gavekort på Nermo Hotell da vel!

Vi har 3 forskjellige muligheter når det gjelder gavekort, så her er det bare å velge det som passer best! Vi selger gavekort i resepsjonen på Nermo Hotell. Gavekortet kan brukes på det du måtte ønske av det som vi tilbyr; mat og drikke, overnatting, grill buffet til sommeren, take-away mat, Afternoon Tea eller hva med en romantisk weekend med bobler på rommet og middag i restauranten? 

Pris på gavekort? Valgfritt beløp – du bestemmer!

Ønsker du et enda mer fleksibelt gavekort? Vi selger også gavekort som kan benyttes på alle De Historiske Hoteller og spisesteder over hele landet! Les mer her og kjøp gavekort her: Gavekort fra De Historiske

Vi selger også gavekort gjennom Givn, disse kan du lese mer om og kjøpe her: https://givn.no/shop/nermohotell Gavekortene fra Givn er perfekt dersom du ikke fysisk ønsker å komme innom oss. Dette gavekortet kan enten gjelde en bestemt opplevelse, eller du kan velge et åpent beløp og mottaker kan bruke gavekortet på opplevelse etter eget ønske. Gavekortene fra Givn er elektroniske og kan tilpasses på mange ulike måter og har fine funksjoner som feks at de kan sendes frem i tid.

Ta kontakt med oss på booking@nermohotell.no dersom du har spørsmål om våre gavekort.