Mat med fjellsmak

Her lages maten fra bunnen av

Nermo Hotell er kjent for sitt gode kjøkken. Hele året serverer vi god, norsk hjemmelaget mat med stuttreiste råvarer. Våre elgkarbonader og husets eplekake er godt kjent, og vi serverer gjerne en flaske lokalbrygget øl til.

Om sommeren er det grillsesong også på Nermo. Mat grillet i vår ”Smoker” pelletsgrill har helt unike aromatiske smaker. I tillegg har vi en stor kald buffet med utvalg av norske råvarer.

Elgskank
Hjemmelagd brød

Kortreist og økologisk mat

Når vi sier hembakt, mener vi hembakt

Nermo Hotell var opprinnelig en storgård, der det stadig kom reisende innom. Noen var sultne og tørste og ville ha mat og en god seng. Andre hadde med seg fangst fra fjellet: Rype, ørret og elg. På gården ble det dyrket korn og poteter. I skogen var det sopp og bær.

På Nermo er vi derfor vant til å lage mat fra bunnen av, med de råvarene vi finner i nærheten. Vi serverer elg fra egen eiendom og lager kraften fra bunnen.

En smakfull stund

Vinsmaking på Nermo

I Nermos særegne og velfylte vinkjeller tilbyr vi vinsmaking ofte kombinert med middag. Dere kan altså ta aperitiffen i vinkjelleren før dere går til bords i restauranten.

Vi tilbyr flere varianter, for eksempel kun rødviner, kun hvite viner, eller kun viner fra spesielle regioner som for eksempel Chablis, Piemonte, Burgund, Rhóne eller Bordeaux.

Vinkjelleren på Nermo
Champagnesmaking

Opptatt av bobler?

Vi har et bredt utvalg

Vi går gjennom prosessen med fremstilling av musserende vin, druesortene som brukes, historien og diskuterer kvalitetsforskjeller. Vi smaker på typene Cava, Prosecco og Champagne.

Passer for 6-12 personer. Hvis gruppen er større, kan vi dele opp gruppen eller arrangere vinsmakingen i en av våre større stuer.