Bordreservasjon

Reservasjon gjøres på booking@nermohotell.no

Bestill take away

Elggryte, sylte, eller medisterkaker? Ta med deg en matbit på tur til hytta.

Gå til utvalg

Mat med fjellsmak

Her lages maten fra bunnen av

Nermo Hotell er kjent for sitt gode kjøkken. Sesongbasert med fokus på god, norsk hjemmelaget mat med stuttreiste råvarer. Våre elgkarbonader og husets eplekake er godt kjent, og vi serverer gjerne en flaske lokalbrygget øl til.

Restauranten ved Nermo har vi en fastsatt dagens middag, som er nøye satt sammen av våre dyktige kokker. Vi tilrettelegger gjerne menyen for deg i henhold til allergener og andre matpreferanser. Alle bordreservasjoner bes gjøres minimum 24 timer i forkant, slik at kjøkkenet kan få forberedt maten etter dine behov. For reservasjon og meny, kontakt oss per email eller telefon.

Sommersesong betyr grillsesong her hos oss på Nermo. Mat grillet i vår ”Smoker” pelletsgrill har helt unike aromatiske smaker, med et godt og variert utvalg: her er det noe for alle!

Nermo Hotell vant Innlandets matpris 2023: Det er Sparebank 1 Østlandet og Innlandet Bondelag som står sammen bak årets matpris, som ble delt ut for 8. gang, på Nermo Hotell, fredag den 20. oktober. «Nermo Hotell ble valgt som vinner på grunnlag av deres engasjement for lokalprodusert mat og nyskapende tilnærming til gastronomi. Prisen er en anerkjennelse av deres bidrag til å fremme mat og landbruk på en positiv måte i Innlandet.»

  • Elggryte

Bestill take-away

På tur til hytta? Plukk med deg en matbit

Kortreist og økologisk mat

Når vi sier hembakt, mener vi hembakt

Nermo Hotell var opprinnelig en storgård, der det stadig kom reisende innom. Noen var sultne og tørste og ville ha mat og en god seng. Andre hadde med seg fangst fra fjellet: Rype, ørret og elg. På gården ble det dyrket korn og poteter. I skogen var det sopp og bær.

På Nermo er vi derfor vant til å lage mat fra bunnen av, med de råvarene vi finner i nærheten. Vi serverer elg fra egen eiendom og lager kraften fra bunnen.

Hjemmelagd brød