PÅ NERMO TAR VI JULEBORD PÅ ALVOR- OG ALLER MEST PÅ TALLERKENEN
Nermo er et godt sted å avslutte året, og kanskje har du noe ekstra å feire nå i år? Vi har lang erfaring med å tilby god og hjemmelaget mat, og i år er det enda mer lokalmat på våre tallerkener inn mot julen! Hva med å avslutte året med å invitere ledergruppen din, eller avdelingen din på et møte eller en samling og avslutte dag 1 med et deilig julemåltid, sovne i gode senger, våkne til en deilig frokostbuffet før du avslutter møtet i våre velutstyrte møterom. En lunsj til lunsj samling på Nermo Hotell faller alltid i smak, og det er fullt mulig å kjøre julemiddag på kvelden og Nermo sin julelunsj på dag 2, vi «pakker» da de måltidene som du ønsker inn i «konferansepakken». Kontakt oss, så finner vi det som passer best for deg og din gruppe, men ta gjerne en titt på menyene nedenfor og se om du finner noe som frister deg! Legg inn dine kontaktdetaljer nedenfor, så kontakter vi deg med et godt juletilbud. PS! Du visste vel at vi vant «Innlandets Matpris 2023»? Vil du forresten teste å lage vår «hemmelige» julesaus hjemme så finner du oppskriften på den her.
Julemeny 2024
Tradisjonell 3-retters julemeny:
Forrett: Ørretmousse. Serveres med sylta beter, rugbrød og små blader salat, eplevinagrette og pepperrotkrem
Hovedrett: Nermos sin egen juletallerken. Sprøstekt ribbe fra egen Hornsjøgris, hjemmelaget medisterkake og pølser fra Hafjell Slakteri, rødkål, rosenkål, epler, mandelpotet fra Sve Gård og julesaus med smak av sennep og gløgg
Dessert: Multeis. Med multer fra Ringsaker-fjellet, med avlett, italiensk marengs, sjokoladecrust, bringebær fra Moe Gård og hjemmelaget sjokoladeseil
Kr 825,- per person
Nermo sin 3-retters julemiddag:
Forrett: Ceviche. Med laks fra Frøya, avocado, mango, lime og koriander
Hovedrett: Rosastekt andebryst fra Holte gård. Serveres med rødkål, glasert gulrot, pastinakk, brokkolini, rødvin- og ripssaus og potetfondant
Nermo sin dessertplanke. Med pepperkake brule med pepperkake, appelsinsorbet, sjokoladecrust, italiensk marengs og hjemmelaget sjokoladeseil
Kr 895,- per person
Vår hjemmelagde 2-retters julelunsj:
Sprøstekt ribbe laget av utegangsgris fra Nermo sin seter, med hjemmelagde medisterkaker, medisterpølser, julesaus, rødkål, mandelpoteter fra Sve gård og rørte tyttebær.
Riskrem, servert med rørte bringebær fra Moe Gård ristede hasselnøtter og hvit sjokoladecrust
Kr 525,- per person
Nermo Låven
Store eller små selskap- vi har alternativene!
Hotellets møte- og selskapslokaler spenner fra små intime stuer til storsalen på låven som rommer inntil 100 gjester. Hotellet har Gudbrandsdalen største terrasse på 110m2 med plass til 80 personer. Det er takmarkiser over hele terrassen og varmelamper til bruk på sene sommerkvelder.
Storsalen på låven er på hele 550m2 der den innerste halvdelen er selve storsalen og den ytterste halvdelen er foajé og minglerom. I foajeen står det en del unikt utstyr og kjøretøy som er brukt opp gjennom hotellets historie, i tillegg til 2 mindre rom som passer til gavebord, «back-stage» eller avslapningsrom.
PS! Er du ute etter å arrangere en firmafest med dine ansatte eller selskap for din familie og venner de seint vil glemme? Da kan dette være PRIKKEN OVER IEN
Mat med fjellsmak
VI VIL AT DU SKAL MERKE HVOR DU ER- HER LAGES MATEN FRA BUNNEN AV
Nermo Hotell er kjent for sitt gode kjøkken. Hele året serverer vi god, norsk hjemmelaget mat med stuttreiste råvarer. Våre elgkarbonader og husets eplekake er godt kjent, og vi serverer gjerne en flaske lokalbrygget øl til. Vår kjøkkensjef setter veldig gjerne sammen gode forslag på egne selskapsmenyer, basert på gode og kortreiste råvarer, vi har også en egen vinkjeller med gode alternativ til glasset. KONTAKT OSS FOR FORSLAG
Om sommeren er det grillsesong også på Nermo. Mat grillet i vår ”Smoker” pelletsgrill har helt unike aromatiske smaker.