PÅ NERMO TAR VI JULEBORD PÅ ALVOR- OG ALLER MEST PÅ TALLERKENEN

Nermo er et godt sted å avslutte året, og kanskje har du noe ekstra å feire nå i år? Vi har lang erfaring med å tilby god og hjemmelaget mat, og i år er det enda mer lokalmat på våre tallerkener inn mot julen! Hos oss får du ikke bare et måltid, du får en opplevelse! Kjøkkensjefen kombinerer norske juletradisjoner med moderne smaker, og serverer menyer basert på sesongens aller beste råvarer. Enten dere ønsker en klassisk julemiddag eller en kreativ vri, så har vi et tilbud til deg!

Hva med å avslutte året med å invitere ledergruppen din, eller avdelingen din på et møte eller en samling og avslutte dag 1 med et deilig julemåltid, sovne i gode senger, våkne til en deilig frokostbuffet før du avslutter møtet i våre velutstyrte møterom. En lunsj til lunsj samling på Nermo Hotell faller alltid i smak. Ta gjerne en titt på menyene nedenfor og se om du finner noe som frister deg! Legg inn dine kontakt detaljer nedenfor, så kontakter vi deg med et godt juletilbud. PS! Du visste vel at vi vant «Innlandets Matpris 2023»?

Lyst til å ta med deg smaken av Nermo Hotell hjem?

Følg med på vår hjemmeside i tiden før jul, vi produserer opp både julesylte og andre gode ting som du kan handle, enten til deg selv eller som julegaver. Vil du forresten forsøke å lage vår «hemmelige» julesaus hjemme så finner du oppskriften på den her. Dersom du ønsker å prøve deg på Nermoknekk til jul, så finner du den oppskriften her.


Julemeny 2025

Tradisjonell 3-retters julemeny:

Forrett: Rakørret fra Haadem fisk i Valdres. Serveres med lefserull, rakørret mousse på saltkjeks smør, rødløk, rømme og flatbrød

Hovedrett: Nermos sin egen juletallerken. Sprøstekt ribbe av vår egen Hornsjøgris, hjemmelaget medisterkake og julepølse, rødkål, rosenkål, epler, mandelpotet fra Sve gård og julesaus med smak av sennep og gløgg

Dessert: Multekrem i krumkake. Servert på Nermo planke med sjokoladecrust og bringebær fra Moe Gård

Kr 865,- per person


Nermo sin 3-retters julemiddag:

Forrett: Pannestekte kamskjell med blomkålpuré. Serveres med spekeskinkepulver av Hornsjøgris og hjemmelaget parmesanchips

Hovedrett: Periodestekt elgfilet fra eget jaktlag på Øyerfjellet. Serveres med kantarellstuing, brokkolini, pastinakk, gulrot, portvinssaus og potetkake

Dessert: Sjokoladefondant med vaniljeis. Servert med italiensk marengs, sjokoladecrust og bringebær fra Moe Gård

Kr 925,- per person


Vår hjemmelagde 2-retters julelunsj:

Hovedrett: Sprøstekt ribbe laget av utegangsgris fra Nermo sin seter på Hornsjøen, servert med hjemmelagde medisterkaker, medisterpølse, julesaus, rødkål, mandelpoteter fra Sve gård og rørte tyttebær

Dessert: Riskrem, servert med rørte bringebær fra Moe Gård ristede hasselnøtter og hvit sjokoladecrust

Kr 565,- per person





    Bryllupsfeiring

    Nermo Låven

    Store eller små selskap- vi har alternativene!

    Hotellets møte- og selskapslokaler spenner fra små intime stuer til storsalen på låven som rommer inntil 100 gjester. Hotellet har Gudbrandsdalen største terrasse på 110m2 med plass til 80 personer. Det er takmarkiser over hele terrassen og varmelamper til bruk på sene sommerkvelder.

    Storsalen på låven er på hele 550m2 der den innerste halvdelen er selve storsalen og den ytterste halvdelen er foajé og minglerom. I foajeen står det en del unikt utstyr og kjøretøy som er brukt opp gjennom hotellets historie, i tillegg til 2 mindre rom som passer til gavebord, «back-stage» eller avslapningsrom.

    PS! Er du ute etter å arrangere en firmafest med dine ansatte eller selskap for din familie og venner de seint vil glemme? Da kan dette være PRIKKEN OVER IEN

    Mat med fjellsmak

    VI VIL AT DU SKAL MERKE HVOR DU ER- HER LAGES MATEN FRA BUNNEN AV

    Nermo Hotell er kjent for sitt gode kjøkken. Hele året serverer vi god, norsk hjemmelaget mat med stuttreiste råvarer. Våre elgkarbonader og husets eplekake er godt kjent, og vi serverer gjerne en flaske lokalbrygget øl til. Vår kjøkkensjef setter veldig gjerne sammen gode forslag på egne selskapsmenyer, basert på gode og kortreiste råvarer, vi har også en egen vinkjeller med gode alternativ til glasset. KONTAKT OSS FOR FORSLAG

    Om sommeren er det grillsesong også på Nermo. Mat grillet i vår ”Smoker” pelletsgrill har helt unike aromatiske smaker.

    Hotelldirektøren skjærer skinke på Nermo Hotell