
Nermos påskemeny 2025
Påsken er tid for avslapning og familie hygge, kombinert med ski og sol, la oss ta oppvasken i påsken, så kan du komme til dekket bord!
Dette er det som vi kan tilby både boende gjester og andre gjester i påskeuken 2025. Velkommen til bords hos vinneren av «Innlandets Matpris 2023» i påsken! Egne priser for barn. Book ditt bord på booking@nermohotell.no eller tlf. 61 27 55 80.
Onsdag 16. april, 2 retter kr. 595,- eller 3 retter kr. 745,-
Forrett: Blomkålsuppe tilsmakt parmesan og hvit trøffelolje med spekeskinkepulver av vår egen Hornsjøgris.
Hovedrett: Periodestekt kalv med pastinakk, gulrot, brokkolini, duchessepotet og rødvinssaus.
Dessert: TBA
Skjærtorsdag, torsdag 17. april, 2 retter kr. 595,- eller 3 retter kr. 745,-
Forrett: Nermos spekeskinke av vår egen Hornsjøgris, pisket rømme, beter og små blader med salat.
Hovedrett: Rosastekt lammefilet med stekte grønnsaker, timiansaus og hasselbackpotet.
Dessert: Sitron terte med italiensk marengs, bærsaus, sjokoladecrust og bringebær fra Moe.
Langfredag, fredag 18. april, 2 retter kr. 595,- eller 3 retter kr. 745,-
Forrett: Skalldyr bisque med urteolje, krepsehaler.
Hovedrett: Rosastekt storfefilet med sellerirot purè, asparges, potetkake og bordolaisesaus.
Dessert: Creme brûle, serveres på planke med sjokoladecrust, italiensk marengs, bærsaus og bringebær fra Moe.
Påskeaften, lørdag 18. april, 2 retter kr. 595,- eller 3 retter kr. 745,-
Forrett: Flisrøkt fjellørret med små blader med salat, pisket rømme, eplevinagrette.
Hovedrett: Periodestekt elg fra eget jaktlag, søtpotetpurè, romanesco,glasert gulrot, potetmos og portvinssaus.
Dessert: Sjokoladekonfektkake med vaniljeis, sjokolade crust, italiensk marengs og bringebær fra Moe.
«Det har vært storgård på Nermo i mange hundre år. Vår restaurant legger vekt på god hjemmelaget mat. Vi vant i oktober 2023 «Innlandets Matpris 2023». Den beste maten er den du deler med andre. Vi håper dere får et godt måltid og en hyggelig aften sammen med oss. Velkommen!»