Hva med julelunsj på Nermo?

Mange har spurt og vi har svart; ja- du kan spise julelunsj på Nermo Hotell, selv om dere ikke er en større gruppe! Vi åpner nå 4 datoer for julelunsj for mindre grupper og individuelle gjester, 2 torsdager og 2 søndager- velkommen!

Nermo er et godt sted å avslutte året og nyte den deilige førjulstiden! Vi har lang erfaring med å tilby god og hjemmelaget mat, og i år er det nesten utelukkende lokalmat på våre tallerkener inn mot julen! Førjul på Nermo Hotell er knitrende peiser og deilige dufter fra kjøkkenet. PS! Du visste vel at vi vant «Innlandets Matpris 2023»?

Pris kr. 565,- per person.

Vår hjemmelagde 2-retters julelunsj:

Hovedrett: Sprøstekt ribbe laget av utegangsgris fra Nermo sin seter på Hornsjøen, servert med hjemmelagde medisterkaker, medisterpølser, julesaus, rødkål, mandelpoteter fra Sve gård og rørte tyttebær.

Dessert: Riskrem, servert med rørte bringebær fra Moe Gård ristede hasselnøtter og hvit sjokoladecrust.

Vi tilbyr julelunsj for individuelle og mindre grupper følgende dager i desember:

  • Torsdag 4. desember kl. 12:00
  • Søndag 7. desember kl. 15:00
  • Torsdag 11. desember kl. 12:00
  • Søndag 14. desember kl. 15:00

Ring oss på tlf 61 27 55 80 eller send en mail til; booking@nermohotell.no om du ønsker å booke julelunsj. PS! Dersom ingen av datoene passer, fortvil ikke, du kan allikevel få en «smak av Nermo» til jul! Vår berømte julesylte, flisrøkt ørret og medisterkaker kommer for salg i månedsskiftet november/desember, mer informasjon kommer. Vi «byr også på» oppskriften av vår fantastiske julesaus om du vil prøve å lage den hjemme, oppskriften finner du her.