Åpner lørdag! Oppvarmet svømmebasseng

Vårt oppvarmede utendørs svømmebasseng åpner igjen for sesongen lørdag 1. juni!

Vårt utendørs svømmebasseng er daglig åpent mellom kl. 11.00 – 21.00 fra 1. juni. På starten av sommeren er bassenget kun åpent på forespørsel og vi prioriterer boende gjester, men vi ønsker selvsagt også å invitere lokalbefolkningen og hytteeiere i området, ved ledig kapasitet. Ring oss gjerne for mer informasjon om tilgjengelighet.

Bassenget er 4×10 meter og 1,5 meter dypt. Det holder alltid mellom 27-29 grader og passer like godt for barn som for voksne. Inne i bassengområdet er det behagelige solstoler i tillegg til en stor lounge rett utenfor. Det er ikke lov til å drikke medbragt alkohol innenfor gjerdet, men det er masse gode sitteplasser rett på utsiden om barna dine er store nok til å bade alene, drikke og is bestiller du i resepsjonen. 

Boende gjester på Nermo Hotell bader selvfølgelig gratis. Ikke boende gjester kr 50,- pr person. Alle må registrere seg i resepsjonen før de bruker bassenget, uansett om du bor eller ikke. Det er toaletter i Fjøset og garderobe i kjelleren på hotellet for de som trenger det. Husk å bruke dusjen før du bader, den finner du ved inngangen til bassenget, eller i badstuen i underetasjen på hotellet.

Velkommen innom- hvorfor ikke lage en helaften av det i sommer? Starte med bading, fortsette med en runde på Nordens eneste 18-hulls minigolfbane med ekte gress og avslutte med grillbuffet på terrassen?