Spill golf på Hafjell Golfbane i sommer

Drivingrangen er allerede åpen!! Hafjell Golfbane ligger rett utenfor hotelldøren vår!

Velkommen til en 9-hulls park/skogsbane med store greener, mange bunkere og flere utfordringer.

Driving range:

Vår drivingrange åpnet allerede torsdag 18. april. Vi minner om at det er foretatt en liten prisjustering og at en kurv med baller koster nå kr. 25,-. Du kan enten betale med bankkort direkte på ballautomaten eller du kan kjøpe ballkort (med rabatt) på 15 eller 30 klipp i resepsjonen. Vi minner om om følgende gjeldende regler for bruk av rangen:
* Det er kun tillat med slag fra mattene.
* Ikke slå over nettet i enden av rangen. Slår du langt, la driver ligge i baggen.
* Ikke slå baller i andre retninger enn ut på rangen.
* Sett kurvene på plass ved ballautomaten etter bruk.
* Rangeballer skal ikke brukes andre steder enn på rangen/treningsgreen.

9-hulls golfbane

Det korteste hullet er 76 meter par tre og det lengste er 458 meter par 5. Banen har en høy kvalitet med svært gode greener. Bekkene har steinsatte sider, mange av teestedeen er murt opp og eksisterende skog er tynnet ut og gjort spillbar. Mange av hullene har alternative utslagssteder som gjør banen enda mer variert om du velger å gå mer enn en 9-hulls runde.

I resepsjonen finner du en liten ProShop med det aller mest nødvendige til golfrunden. I tillegg har vi komplette utleiesett for både damer, herrer og venstrehendte.

Priser greenfee 2024:

Mandag til fredag:     kr. 350,- for 9 hull og kr. 450,- for 18 hull.
Helg og helligdager:  kr. 400,- for 9 hull og kr. 500,- for 18 hull.
Juniorer (tom. 19 år) betaler 1/2 pris.

Les mer om Hafjell Golf her: http://www.hafjellgolf.no

18-hulls minigolfbane

Nordens eneste minigolfbane med ekte gress er en morsom aktivitet for hele familien. Banen består av 18 individuelle hull med lengder fra 13 til 54 meter. Banen er bygd opp som en miniatyr av en stor golfbane med både sandbunkere og vannhindre, men du trenger ikke være golfspiller for å ha det morro. Banen passer for alle uansett aldre.

Putter og ball får du lånt i resepsjonen. Du blir selvsagt også utstyrt med scorecard for å gjøre det enda mer spennende!

Priser:

Voksne: kr 100,-
Barn 12-15 år kr 80,-
Barn u/12 år kr 50,-

Boende på Nermo Hotell får 1/2 pris på vår 18-hulls puttingbane. Dersom dere ønsker å arrangere en liten turnering i forbindelse med en familiesamling eller en møte her på Nermo Hotell er vi selvsagt med og hjelper deg! Hva med ett drikke og/eller matstopp etter hull 9? Dette er en perfekt aktivitet før du besøker vår grillbuffet i sommer!