Velkommen til en musikalsk vinsmaking

Vinsmaking med Knut Bjørnar Asphol og musikk ved Tomine Mikkeline

Bli med på en vinsmaking utenom det vanlige her på Nermo Hotell. Musiker og sommelier Knut Bjørnar Asphol kombinerer musikk og vin for å gi gjestene en helt unik opplevelse.

På denne vinsmakingen får du lukte, smake og drikke god vin mens du hører gode historier med vinfakta, ispedd stemningsfull og levende musikk. Knut Bjørnar kombinerer to av sine lidenskaper gjennom å være både gitarist og vinkjenner. Han har spilt for mange artister i inn- og utland og har produsert over 500 utgivelser. Han har vunnet Spellemannpris, og utgitt 8 egne album. I tillegg er han sommelier og vinjournalist i Romerikes Blad.

Fra aromaen i glasset blir publikum med på historien og vinens reise. Til slutt kan vinen nytes til en italiensk arie eller en fransk vise. Denne kvelden har Knut Bjørnar med seg en sangstemme av de sjeldne: Tomine Mikkeline ga ut sitt første klassiske album som 12-åring på Universal, har høstet gnistrende kritikker for sine Grieg-tolkninger, turnert de store scenene i England, og nylig kommet med albumet “Joni” som er en hyllest til Joni Mitchell.

Velkommen til en musikalsk vinkveld torsdag 2. mai klokken 19:00 på Nermo Hotell!

Praktisk informasjon:

Billettene koster kr. 849,- per person.

Dette inkluderer vinsmakingen, musikkinnslag og gode historier. Det blir mulighet til å kjøpe noe enkelt å spise som du kan nyte sammen med den gode vinen.

Lyst på noe å spise til vinen? Bestill vår spekefjøl: Speke fjøl innhold: Kraftkar og edel frue fra Tingvoll, hvitstubb fra Ystelyst, fikenmarmelade, Nermo knekk, spekeskinke av vår egen Hornsjøgris. Elgpølse av elg fra Bø sætra. Pris 395,- Passer til 2 personer

Du bestiller din billett direkte på Nermo Hotell på telefon 61 27 55 80 eller e-post: booking@nermohotell.no.

Velkommen til en musikalsk vinsmaking!