Ølsmaking

Ølsmaking er en perfekt aktivitet for grupper fra 5 til ca 25 personer

Ølsmaking passer for grupper fra 5 til ca 25 personer og det finnes utallige muligheter og kombinasjoner. Vi kan sette sammen en smaking basert på ulike øltyper, ulike bryggerier eller en kombinasjon av disse.

Kanskje vil du teste vår egen Blond Ale «Nermo Øl» fra Grimaas Bryggeri kombinert med «Bringebær Brygg» fra Smaavesen, brygget på bringebær fra Moe Gård, vår nærmeste nabo?

Ølsmaking er en flott aktivitet etter en lang dag i møterommet, gjerne som er aperitiff før middag, eller som en teamaktivitet. Kombiner gjerne med en historiefortelling med vår egen Johannes Nermo, 5. generasjons eier av Nermo Hotell.

Vi kan arrangere denne smakingen enten i vår velfylte vinkjeller, i møterommet eller på vår solfylte terrasse på sommeren. Smakingen fungerer fint som en aperitiff og etter smakingen venter et deilig måltid på dere i vår restaurant.

PRIS:
FRA 395,- per person for 3-4 ulike sorter
Kr. 595,- per person for 5-6 ulike sorter og historiefortelling

Tid: 1- 1,5t minimum 5 personer

Ølsmaking kan bestilles sammen med en konferansepakke eller direkte til oss om dere er en liten gruppe eller skal spise hos oss; booking@nermohotell.no eller tlf. 61 27 55 80