Nermo terrassen

Nyt sommeren på Gudbrandsdalens største vestvendte terrasse!

Terrassen har 60 spiseplasser, heldekkende markiser og fantastisk utsikt over bygda. 4 store varmelamper gir en lun stemning utover sene sommerkvelder. Mellom terrassen og svømmebassenget er det ytterligere sitteplasser det går an å kose seg i. Blir det litt kaldt, er det alltid mulig å låne både ekstra puter og pledd.

På terrassen har vi både hatt vielser i forbindelse med bryllup, lunsj, middag og intimkonserter. Terrassen er det naturlige samlingsstedet etter dagens aktiviteter og det perfekte sted for mamma og pappa å nyte solen mens barna bader i bassenget eller spiller puttinggolf. Terrassen er også et yndet sted å treffes etter et slag golf på Hafjell Golfklubb sin 9-hulls bane, du har direkte utsikt til hull 9 fra terrassen.

Hver kveld hele sommeren serverer vi vår «berømte» grillbuffet på terrassen, kjøkkenet fyrer opp sin enorme smoker/grill og serverer en rikholdig meny som dere kan velge fra denne sommeren. Hos oss spiser du til du er mett. Det aller meste av det vi serverer på grillen er hjemmelaget, norsk og lokalt. Vi har egne kalver på Nermo Gård og vi har egne fjellgriser som går ute på Hornsjøseter hele sommeren. Selvsagt har vi også mye som passer for de minste og mange vegetariske alternativ. Les mer om vår grillbuffet, smaken av sommer, her.

VELKOMMEN TIL OSS I SOMMER, VELKOMMEN TIL NERMOTERRASSEN OG TIL EN SMAK AV SOMMER!