Trollcup 2024

Skal ditt lag delta på Trollcup i Hafjell-Hunderfossen i mai 2024? Bo på Nermo da vel!

Trollcup 2024 spilles 25. og 26. mai og påmeldingen er allerede åpnet. Trollcup har i flere tiår blitt spilt på Idrettsplassen i Øyer. Cupen får gode tilbakemeldinger på både kvalitet på banene og at alt er samlet i gåavstand.

Dersom ditt lag vurderer å delta på Trollcup, kan Nermo Hotell tilby den perfekte overnattingen for deg og ditt lag! Bo i store leiligheter hvor laget kan lage mat sammen eller i komfortable hotellrom med flotte fellesarealer inne på hotellet. Det perfekte sted å bo både for laget, foreldre, besteforeldre og øvrige supportere?

Nermo er et familiedrevet hotell med lange tradisjoner. I over 100 år har reisende søkt hit. Både kongelige, statsoverhoder, ledergrupper og familier setter pris på Nermos gjestfrihet, hjemmelagede mat og gode senger. Med 33 unike rom, 53 utleieleiligheter, Skandinavias eneste 18-hulls puttingbane og nærhet til Hafjell, Hunderfossen og Lillehammer er Nermo et godt sted å være.

Her vil dere få opplevelsen av ekthet, kvalitet og komfort. Kjøkkenet inviterer på gode råvarer med smaker fra Gudbrandsdalen. På hotellet finner du også eget forfriskende basseng med flott utsikt utover dalen.

Våre dobbeltrom er romslige for to, og vi kan også sette inn ekstra seng på noen av rommene om det ønskes. Noen av rommene har balkong og utsikt over den vakre Gudbrandsdalen.

Våre familierom har plass til fire personer, fordelt på en dobbeltseng og en sovesofa/eller ekstrasenger. Våre deluxe har plass 1-4 personer og har eget design og innredning. Vi har leiligheter i «Fjøset» med 4 eller 6 sengeplasser og vi har leiligheter på Nermotunet med 8 sengeplasser(3 soverom), noe for enhver smak.

Nermo Hotell ligger 4km fra Hunderfossen, 15km fra Lillehammer, 200 km fra Oslo og 160km fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

For bestilling av rom:

Ta kontakt med resepsjonen enten pr telefon 61 27 55 80 eller e-post booking@nermohotell.no

VELKOMMEN TIL VÅRENS BEGIVENHET!